Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Σπάνια βραδινή έξοδος μαζί με τις κόρες τους [pics]

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και αγαπημένη οικογένεια! Ο επιτυχημένος πολίστας και πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Ant1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” και το πρώην μοντέλο μετρούν πάνω από 16 χρόνια γάμου, όμως παραμένουν full in love όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Τα τρία παιδιά τους αποτελούν την καθημερινή επισφράγιση της αγάπης τους, αφού τους χαρίζουν αμέτρητες στιγμές ευτυχίας!

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε κοσμοπολίτικα μέρη. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε μία από τις βραδινές εξόδους του μαζί με τις δύο κόρες τους. Η Ηλέκτρα και η Μαλένα έχουν μεγαλώσει πολύ, αφού η μεγάλη είναι 14 και η μικρότερη 13.

Η όμορφη οικογένεια βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164