Αντώνης Βλοντάκης: Με την σύζυγο του στο θέατρο!

Είναι από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου ζουν 15 χρόνια ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου. Τα 13 από αυτά είναι και παντρεμένοι και ζουν την απόλυτη ευτυχία με τα τρία παιδιά τους.

Συχνά, κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις όπου έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και εμείς πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί είναι. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” στο θέατρο Ακροπόλ. Το ζευγάρι απόλαυσε το μιούζικαλ Mamma Mia όπου συμμετέχει και η ακλή τους φίλη Μπέττυ Μαγγίρα.

Μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια να συγχαρούν τη φίλη τους αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές. Η Κορίνα και ο Αντώνης πόζαραν χαμογελαστοί στο TLIFE μαζί με την Μπέττυ αλλά και τη Δέσποινα.

“Με τη Δέσποινα γνωριζόμασταν χρόνια, όχι πολύ καλά βέβαια, καθώς πάντα πήγαινα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν για να τη δω. Όμως, είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και από τις πρώτες κιόλας πρόβες ένιωσα σαν να είμαστε φίλες. Είναι πολύ δοτική. Είχε τον ενθουσιασμό του μικρού παιδιού κι αυτό από μόνο του είναι γλυκό κι ωραίο, γιατί σε αφήνει να την πλησιάσεις”, είχε δηλώσει η Μπέττυ σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Αυτό το καλό κλίμα υπάρχει και στα παρασκήνια με όλους τους συντελεστές.

Read More

And More