Αντώνης Βλοντάκης στο TLIFE: Τα 12 χρόνια γάμου, ο έρωτας και οι… Τρίχες!

Από τις πισίνες στο πλατό της σειράς του Ant1 “Τρίχες” βρέθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στο ρόλο του μετρ Giovanni! Ο κούκλος Giovanni πιάνει τις χτένες του και μες στην “ασχετοσύνη” του (ο άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας στο έργο και τον έκαναν κομμωτή) κλέβει τις καρδιές των κυριών που εμφανίζονται στο κομμωτήριο.
Τι κάνει, όμως ο γνωστός πολίστας εκτός πλατό; Τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική; Η αναγνωρισιμότητα του άλλαξε τη ζωή; Η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου, τον ζηλεύει; Και πιο είναι το μυστικό για να τα βγάλει πέρα με τρία παιδιά στο σπίτι (δυο κόρες που του έχουν τρελή αδυναμία και έναν γιο); Και ποια η μυστική συνταγή που τον κάνει να είναι full ερωτευμένος μετά από 12 χρόνια γάμου;
Πες μου αρχικά πώς προέκυψε η συνεργασία στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, “Τρίχες”;
“Έγινε μια πρόταση, πέρασα ένα δοκιμαστικό τους έκανα για το ρόλο και μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό. Δεν ασχολούμαι με την υποκριτική επαγγελματικά, διεκπεραιώνω όμως ένα ρόλο. Και όλο αυτό είναι κάτι καινούργιο και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα”.

Ποια η δική σου σχέση με την Ιταλία και την …κομμωτική;
“Αν προσέξεις το χαρακτήρα του “Giovanni” θα δεις ότι είναι ένας Έλληνας που δεν γνωρίζει γρι Ιταλικά. Πετάω ό,τι μου κατέβει εκείνη τη στιγμή και ό,τι μου έρθει στο μυαλό. Σκοπός είναι να διακωμωδήσουμε λίγο όλη αυτήν την κατάσταση”.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως θα κοπεί η σειρά. Όσοι συμμετέχετε έχετε κάποια ενημέρωση;
“Δεν ξέρω τίποτα είναι η αλήθεια και όλα αυτά είναι πράγματα που δεν ανήκουν στη δικαιοδοσία μου. Εύχομαι η σειρά να αρέσει, όπως αρέσει και σε εμένα. Έχω περάσει πολύ όμορφα στα γυρίσματα και εύχομαι αυτό που έχω βιώσει εγώ να βγει προς τα έξω και να το καταλάβει και ο κόσμος”.


Παράλληλα, με τη σειρά ασχολείσαι και με την επιχείρησή σου, τη μουσική σκηνή “Αρχιτεκτονική”.
“Άλλα καινούργια νερά και αυτά για εμένα. Έχουν όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον… Έχω τη χαρά αυτήν την περίοδο να φιλοξενώ στο μαγαζί τον Μάνο Πυροβολάκη, που με τη σειρά του και αυτός φιλοξενεί διάσημους φίλους του, όπως τον Αντώνη Ρέμο και την Αναστασία Μουτσάτσου, αλλά και πολλούς άλλους”.
Προσωπικός χρόνος σου μένει;
“Μου μένει χρόνος; Αν θέλεις, βρίσκεις χρόνο! Τα καταφέρνω και βρίσκω ισορροπία…” (γέλια)
Σου λείπει η αποκλειστική ενασχόληση με τον αθλητισμό;
“Αυτή τη στιγμή που μιλάμε αγωνίζομαι σε επίπεδο Α Εθνικής… Δεν είμαι πρωταγωνιστής, ούτε ζω από αυτό. Αλλά το πόλο είναι το χόμπυ μου, η αγάπη μου, η καψούρα μου. Οπότε μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει, γιατί είμαι ακόμη στο χώρο”.

Πώς είναι η ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι;
“Φασαριόζικη θα σου έλεγα! (γέλια) Εντάξει είναι τρία παιδιά σε μια δύσκολη ηλικία. Διαβάζουμε, πάμε σχολείο, πάμε εξωσχολικά και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Προσπαθούμε όμως, με την γυναίκα μου να βρούμε μια ισορροπία και να τα καταφέρουμε όλα!”
Είσαι αυστηρός μπαμπάς με τα κορίτσια;
“Προσπαθώ να είμαι αυστηρός, να κρατάω λίγο τα ηνία, αλλά… με κάνουν ό,τι θέλουν!”

Λόγω της μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας η Κορίνα σε ζηλεύει;
“Όχι, δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα. Η γυναίκα μου ξέρει με ποιον παντρεύτηκε και δεν περιμένει να βγω στην τηλεόραση για να δει τι άνθρωπος είμαι. Η γυναίκα μου, άλλωστε, είναι το μεγάλο στήριγμα για εμένα και χωρίς εκείνη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω”.
Με την σύζυγό σου είστε μαζί από το 2001 και παντρεμένοι παραπάνω από 10 χρόνια… Ποιο είναι, τελικά, το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;
“Δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αναζητήσεις στα βάθη της Ανατολής… Χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις, κατανόηση, συλλογική και καθημερινή δουλειά και να ακούς τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό… να ακούς τον σύντροφό σου!”

Read More

And More