Αντώνης Βλοντάκης: Τι αποκαλύπτει για την ημέρα της γέννησης των παιδιών του

O Αντώνης Βλοντάκης είναι επί πολλά χρόνια παντρεμένος με την Κορίνα Στεργιάδου. Ο  Ολυμπιονίκης έχει δημιουργήσει με το όμορφο μοντέλο μια ευτυχισμένη οικογένεια μέσα στην οποία βρίσκει τον ορισμό της αληθινής αγάπης. Για αυτήν που καλείται να μιλήσει στο περιοδικό Glow, σε μία διαδορετική συνέντευξη από τις άλλες.

Ο διεθνής πολίστας, έχοντας αποδείξει το ταλέντο του στην υποκριτική, το τραγούδι και την παρουσίαση, βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά δεν εγκαταλείπει την αθλητική του ιδιότητα, την οποία υπηρετεί πλέον από τη θέση του προπονητή της ομάδας πόλο της Γλυφάδας. Σε ένα μικρό διάλειμμα από τις αθλητικές του υποχρεώσεις μίλησε, στην Σοφία Ταλαντίνου, για την αγάπη!

Ποια θεωρείτε ότι είναι η δύναμη της αγάπης; Να ενώνει ανθρώπους. Η έλλειψή της μας κάνει αντικοινωνικούς, εγωκεντρικούς.

Αν κατείχατε αυτήν τη δύναμη, τι θα κάνατε; Θα τη μοίραζα απλόχερα σε όλο τον κόσμο.

Ποιο είναι το βασικότερο γνώρισμά της; Το να θυσιάζεσαι για χάρη της.

Ποιο είναι το μειονέκτημά της; Καμιά φορά η αγάπη μπορεί να σε τυφλώσει και να μη σκέφτεσαι καθαρά.

Σε ποια μάτια την αντικρίσατε πρώτη φορά; Στων παιδιών μου και στης μητέρας μου.

Πότε σας πλήγωσε για πρώτη φορά; Η αγάπη ποτέ, οι άνθρωποι μόνο!

Μια εμπειρία αγάπης που έχετε βιώσει; Στη γέννηση των παιδιών μου είχε κλίμα  ευφορίας και αγάπης, χωρίς καμία ανταπόκριση. Ήταν ανιδιοτελής.

Πιστεύετε στην ιδανική αγάπη; Είναι αυτή που βιώνεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, η ιδανική και διαχρονική αγάπη.

Αν η απάντηση είναι η αγάπη, ποια είναι η ερώτηση; Τι κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο;

Η αγάπη είναι επιλογή ή είναι ασυνείδητη συναισθηματική κατάσταση; Είναι ανάγκη. Πηγάζει από μέσα μας.

Ως εικόνα, με τι θα έμοιαζε; Με κάποιο τοπίο που θα είχε απόλυτη αρμονία στα στοιχεία του.

Ποιο μουσικό κομμάτι σας θυμίζει αγάπη; Το «Έμεινα εδώ» του Μπάμπη Στόκα.

Η πρώτη ταινία που συνδέετε με την αγάπη; When a man loves a woman.

Αν ήταν χρώμα, ποια απόχρωση θα ήταν; Θα ήταν κάτι πιο γαλήνιο πάντως από το κόκκινο, κάτι σε γαλάζιο, άσπρο ή μπλε.

Ποιο πρόσωπο συμβολίζει την αγάπη; Το ένα και μοναδικό που μ’ έχει αγαπήσει  όσο κανένας άλλος, είναι η μητέρα μου. Μου δίδαξε τι σημαίνει αγάπη κι αν χρωστάω την όποια καλοσύνη μπορεί να έχω, την οφείλω σε αυτήν.

Η σημαντικότερη ένδειξη αγάπης ποια είναι; Φαίνεται στα μάτια του άλλου. Όταν κάποιος με κοιτάζει μπορώ να αποκωδικοποιήσω τι είναι αυτό, οπότε αυτό που λένε ότι «τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής» ισχύει.

Έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα «τι είναι αυτό που το λένε αγάπη»; Είναι μια ανάγκη που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Είναι κινητήριος δύναμη στο να κάνουμε πράξη όνειρα ή ανθρώπους ευτυχισμένους. Νομίζω ότι είναι μια φλόγα εσωτερική στον καθένα μας, η ανάσα μας. Όποιος δε νιώθει αγάπη ή δεν έχει δεχτεί, είναι μισός.

Αν δεν ήταν η αγάπη τότε τι θα ήταν; Νομίζω ο παρορμητισμός που θα λειτουργούσε με τη λογική της φωτοβολίδας.

Το αγαπημένο σας motto; «Θα ‘θελα να ‘μουν άρωμα που βάζεις στα μαλλιά σου, με κάθε σου αναπνοή να μπαίνω στην καρδιά σου».

Read More

And More