Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Με είχε απειλήσει ότι θα με καταγγείλει στο ΣΕΗ»

Έντονες είναι οι συζητήσεις στα Μέσα τις τελευταίες ημέρες για την καταγγελία για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου εις βάρος του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό.

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία ζει στην Κρήτη μόνιμα, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Ωστόσο, «μιλάει» μέσα από το προφίλ της στο facebook.

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 ο σκηνοθέτης, Αντώνης Βογιατζής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Έλενα Αθανασοπούλου, που έχει καταγγείλει τον Κώστα Κωστόπουλο, τον απείλησε ότι θα καταγγείλει και τον ίδιο στο ΣΕΗ.

«Το συγκεκριμένο άτομο, προ κορονοϊού, είχε καλεστεί σε κάστινγκ για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο, κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό και συνεχώς ήταν σε μια κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε αρχικά ο Αντώνης Βογιατζής.

Ο Αντώνης Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Μετά από αρκετό καιρό πήρα την απόφαση να κάνω μια άλλη ταινία και κάλεσα την Έλενα και της είπα ότι υπάρχει αυτός ο ρόλος. Από τη στιγμή που μπήκε στο μίτινγκ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά και απέναντι στον σκηνοθέτη και απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. Μέχρι που σηκώθηκε ο σκηνοθέτης και μου λέει “τι είναι αυτό;”».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Βογιατζής πρόσθεσε: «Την έπιασα και της είπα “σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου λίγο, δεν τα ξέρεις τα άτομα εδώ πέρα”. Και μου είπε “ξέρω τι κάνετε εδώ, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία” και τη είπα “να πας στο καλό και να κάνεις ότι θέλεις”».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164