Αντώνης Βουγιουκλάκης: Συγκινεί για την απώλεια των αδερφών του – «Πονάω ακόμα από τον χαμό τους»

Ο τελευταίος από τα αδέρφια της οικογένειας, Αντώνης Βουγιουκλάκης, με πολύ μεγάλη δυσκολία μίλησε στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso με πολύ μεγάλη δυσκολία για την απώλεια των δύο προσώπων που έχουν σημαδέψει όλη του τη ζωή.

«Δεν θέλω και δε μπορώ να θυμάμαι τις άσχημες στιγμές του τέλους των δύο πολυαγαπημένων μου αδερφών.  Όταν έχεις χάσει τα δύο πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως ήταν ο Τάκης Βουγιουκλάκης και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η ζωή είναι δύσκολη με τις αναμνήσεις» αναφέρει ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

Έχουν περάσει ήδη επτά μήνες από τότε που ο Τάκης Βουγιουκλάκης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, προκαλώντας μεγάλο κενό τόσο στη δική του οικογένεια, όσο και τον αδερφό του Αντώνη Βουγιουκλάκη.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χαμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε επωμιστεί όλο το βάρος να μιλά δημοσίως τόσο για την ιστορία της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όσο και για την ιστορία της οικογένειας Βουγιουκλάκη. Αντιθέτως, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης ήταν χαμηλών τόνων και σπάνια μιλούσε στα Μέσα. Από εκείνο το πρωινό της 7ης Απριλίου, που ο Τάκης πέθανε, ο αδελφός του δεν ξαναμίλησε ποτέ στα media.

«Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να μπορώ να μιλήσω εκτενώς για τα δύο μου αδέλφια, έτσι όπως θα ήθελα. Πονάω ακόμα από τον χαμό του Τάκη και κάθε ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι επανάληψη του δύσκολου αποχωρισμού μας» εξομολογείται.

Read More

And More