Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Αντώνης Χανδρής και η καλλονή Theodora Warre είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όπως διαβάζουμε στην Realnews, ο γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη βρετανικής καταγωγής σχεδιάστριας κοσμημάτων μέσα στο καλοκαίρι. Έναν χρόνο μετά τον υπέρλαμπρο γάμο της αδερφής του, Μαριέττας Χανδρή, με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Χατζηελευθεριάδη στο Πόρτο Χέλι, ο Αντώνης και η Theodora αποφάσισαν να ενώσουν και επισήμως τις ζωές τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη την τελευταία διετία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η μέλλουσα νύφη μαζί με τις οκτώ κολλητές της φίλες ταξίδεψαν μέχρι την Πάλμα Ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία για το bachelorette party. Εκεί πέρασαν ένα μαγευτικό τριήμερο, γεμάτο εκπλήξεις και όμορφες στιγμές!

“Παντρεύομαι! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη από τώρα! Ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας στέλνω την αγάπη μου”, ανακοίνωσε η ίδια από την μαγευτική Μαγιόρκα στον φιλικό της κύκλο.

View this post on Instagram

My #warreiors #theodeia

A post shared by Theodora Warre (@theodorawarre) on

Από τους πρώτους μήνες η σχέση του Αντώνη και της Theodora αποτέλεσε είδηση για τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι μία από τις πιο όμορφες νεαρές κοσμικές δεσποινίδες που λατρεύουν τα media της χώρας της. Από την άλλη, ο μόλις 31χρονος Αντώνης είναι χαμηλών τόνων. Αν και αποφεύγει τις κοσμικές συναθροίσεις δεν προκαλεί τα media για κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

Μετέχει ήδη σε τέσσερις υγιείς και επικερδείς ναυτιλιακές εταιρείες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της οικογένειας. Επίσης, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο Λονδίνο και ασχολείται με τη ναυτιλία από την εποχή που ήταν ακόμη φοιτητής.

Read More

And More