Αντώνης Χρόνης: Οι πρώτες εικόνες μέσα από το νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο [video]

Όπως σου γράψαμε χθες, ο Αντώνης Χρόνης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του «Power of Love», είχε ένα σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Το περιστατικό συνέβη στη Μύκονο, όπου εργαζόταν ο Αντώνης, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και το αυτοκίνητό του να αναποδογυρίζει, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νησί των ανέμων στην Αθήνα και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Πλέον αναρρώνει, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ μιλώντας στο newsit.gr, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλύτερα, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δεν έχω ακριβή εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο. Ήμουν στη Μύκονο για δουλειά μέχρι το τέλος του μήνα. Πονάω πολύ, έχω κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι».

Οι συμπαίκτες του από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪΛένια Πολυχρονοπούλου, Βασίλης Χαλκιάς και Ίων Γεωργίου, τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν από κοντά για την πορεία της υγείας του και να του δώσουν δύναμη. Μάλιστα, ως λάτρεις των social media, και οι τρεις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram κάποια βίντεο κι έτσι είδαμε τις πρώτες εικόνες του Αντώνη Χρόνη από το… κρεβάτι του πόνου.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Εμείς του ευχόμαστε περαστικά.

Read More

And More