Αντρέας Γεωργίου: «Ό,τι και να προσφέρει ένας άντρας, δε μπορεί να κάνει όσα μια μάνα για το παιδί της»

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Αντρέας Γεωργίου έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, η σύζυγος του Αντρέα Γεωργίου, Σιμώνη Χριστοδούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που άλλαξε την καθημερινότητά τους και τους έφερε ακόμα πιο κοντά. 

Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για το πώς είναι το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι το πρωί της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου όπου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Ό,τι και να πω, είναι λίγο μπροστά σε αυτό που ζήσαμε με τη σύζυγό μου. Όταν κυκλοφορούσαμε με την εγκυμοσύνη, μας λέγανε όλοι για τις πρώτες μέρες, τα πρώτα βράδια, τον πρώτο καιρό, όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βιώνει ένα ζευγάρι με ένα πρώτο παιδί. Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα. Τόσο φοβιστικά θα έλεγα…» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Το άγχος είναι μεγάλο… Νιώθω ότι είναι η πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου, με όλη τη δυσκολία… Μέσα σε όλο αυτό, το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει καλή επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Μόνο αυτό φοβάμαι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που έχει να κάνει μια γυναίκα σε μια τέτοια στιγμή. Πάντα σεβόμουν τις γυναίκες και τις είχα πολύ ψηλά, όμως βιώνοντας μια εγκυμοσύνη, έναν τοκετό, και τώρα το μεγάλωμα ενός βρέφους, έχω πιο μεγάλο respect για τις γυναίκες.

Ό,τι και να προσφέρει ένας άντρας, δε μπορεί να κάνει όσα μια μάνα για το παιδί της… Η Σιμώνη είναι υπέροχη. Πολύ δυνατός άνθρωπος, πολύ δυνατή γυναίκα, όσο κι αν με δυσκολεύει αυτό κάποιες στιγμές… Είμαστε πολύ καλά…Κάθε μέρα είναι και μια νέα περιπέτεια…» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164