Αντρέας Γεωργίου σε Ελένη Μενεγάκη: «Δεν δηλώνω παρουσιαστής, όμως το X-factor νιώθω ότι είναι ταμάμ»

Πριν από λίγες ημέρες το Mega έκανε την μεγάλη αποκάλυψη του παρουσιαστή στο X-Factor!

Ο Αντρέας Γεωργίου θα είναι ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το ανανεωμένο talent show και το μεσημέρι της Πέμπτης 17/2 μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην “Ελένη”.

Και συνέχισε: «Δεν δηλώνω παρουσιαστής, αλλά το συγκεκριμένο project νιώθω ότι είναι ταμάμ, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Και του casting, όταν αναζητούσα πρόσωπα, και στην πλευρά των παικτών, όταν έπρεπε να διαγωνιστούν. Φυσικά θα είμαι δίπλα στα παιδιά και θα ζήσω μαζί τους το άγχος. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους ενθαρρύνω και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αγαπά την τηλεόραση και εκείνο που θα ήθελε πολύ να ζήσει είναι η αίσθηση του live. Ο Αντρέας Γεωργίου έχει έρθει σε επαφή με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά όχι με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Μετά από τα τελευταία δύο χρόνια νιώθω ότι αυτό το show θα είναι μία ευχάριστη νότα σε αυτή τη χρονιά. Όταν ένα show θα έχει νέα παιδιά με τόσα όνειρα, αισθάνομαι ότι είναι και το σωστό timing… Θα μπούμε στο καλοκαίρι με το X-Factor φέτος», τόνισε και πρόσθεσε ότι το φετινό σόου θα έχει πολλές εκπλήξεις, εκτός από την ανατροπή με τους δύο νικητές.

Read More

And More