Στην Αθήνα επέστρεψαν ο Αντρέας Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ιδιαίτερες στιγμές με αφορμή τα γενέθλια της Σιμώνης και τον Αντρέα Γεωργίου να της έχει ετοιμάσει το κατάλληλο dinner σε εστιατόριο στον πύργο του Άιφελ.

«Το θέμα του γάμου και της οικογένειας δεν το είχαμε στο μυαλό μας. Μετά τον γάμο όμως, ήξερα ότι ήθελα παιδί. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι που κάναμε στην Αμερική. Ο Αντρέας ήθελε είχε ένα σχέδιο, ήθελε να πάμε στο Central Park, σε μια βάρκα μέσα στη λίμνη. Τελικά κάτσαμε σε κάτι βραχάκια στη λίμνη κι εκεί που καθόμασταν μου είπε να τραβήξω ένα βίντεο. Καθώς τραβάω το βίντεο – ανίδεη εγώ – βλέπω να βγαίνει από την κάμερα ένα δαχτυλίδι και λέω, “αποκλείεται”» είχε δηλώσει η Σιμώνη Χριστοδούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη τους στο βαν στο οποίο επιβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
