Αντρίκος Παπανδρέου: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του!

Αντρίκος Παπανδρέου: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του! | tlife.gr

Μία όμορφη βραδιά με τίτλο «Sing your Song» αφιερωμένη στον σπουδαίο τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε, στο Γαλλικό Ινστιτούτο απόλαυσε το βράδυ της Τρίτης (θα επαναληφθεί και στις 19 Απριλίου) το αθηναϊκό κοινό. Με πρωτοβουλία του World Human Forum, το Centre Culturel Hellénique (Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο–Παρίσι) παρουσίασε την βραβευμένη ταινία-ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του διάσημου τραγουδιστή, στο Auditorium Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών, ήταν και ο Αντρίκος Παπανδρέου με την όμορφη σύζυγό του Μαριάνθη Αλεξίου, οι οποίοι κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι και δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Ο γοητευτικός Αντρίκος Παπανδρέου είναι ο τρίτος γιος και τέταρτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου και γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.

Η Μαριάνθη Αλεξίου είναι freelance δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μεταφράστρια στα καταστήματα Public, υπήρξε επικεφαλής παραγωγής στην εκπομπή Ελλήσποντος στο Mega. Το 2001 εργαζόταν στο Συγκρότημα Λαμπράκη για το περιοδικό Ταχυδρόμος. Έχει υπάρξει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων το 1996, όταν η Θεσσαλονίκη ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα.

Έζησε και σπούδασε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και στο Λονδίνο (1993) από όπου έγραφε στο περιοδικό Ταχυδρόμος. Νωρίτερα δούλεψε στο ράδιο και το περιοδικό Κλικ, ενώ ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα από την Ακρόπολη, το 1989. Η Μαριάνθη Αλεξίου έχει καταγωγή από σημαντική  οικογένεια εμπόρων της Θράκης, είναι κόρη του Ζαχαρία και της Άννας Αλεξίου, το γένος Τσουδή.

Ηλίας Γαληνός, Αντρίκος Παπανδρέου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Μαριάνθη Αλεξίου

 

READ more