Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε – Βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που ο Αντύπας βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε. 

Πιο συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το «Είμαι στα χάι μου» και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα, με το βίντεο της επίθεσης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο άνδρα μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Δες το βίντεο:

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

 

Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον Αντύπα μετά το πρωτοφανές περιστατικό, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει: «Η εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή».

Read More

And More