Άντζελα Δημητρίου: Αυτή είναι η αλήθεια για την αναβολή της πρεμιέρας της στην Θεσσαλονίκη!

Η πρεμιέρα της Άντζελας Δημητρίου με τους Χρήστο Χολίδη, Γιώργο Γιαννιά και Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το σχήμα δεν ξεκίνησε ποτέ και πήρε αναβολή, με συνέπεια να ακουστούν διάφορα σε πρωινές εκπομπές. Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, μιλώντας στην Espresso, ξεκαθάρισε την αλήθεια και για ποιον λόγο η πρεμιέρα δεν έγινε ποτέ.

“Δεν είμαστε έτοιμοι τεχνικά! Όλα τα άλλα που ακούς δεν ισχύουν” ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου. Να σου θυμίσουμε πως εχθές στο Πρωινό αναφέρθηκε πως ο λόγος που αναβλήθηκε η πρεμιέρα του σχήματος ήταν μια διένεξη ανάμεσα στην κυρία Δημητρίου και στον κύριο Χολίδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεκαθάρισε στην εφημερίδα πως τίποτα δεν έχει συμβεί στις σχέσεις της με τους συναδέλφους της. “Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πέρυσι στο Έναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Όλα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν! Δεν συμβαίνει τίποτα” τόνισε η λαίδη και πρόσθεσε πως αν όλα πάνε καλά, την επόμενη Παρασκευή θα υποδεχτεί το κοινό της στη συμπρωτεύουσα.

Read More

And More