Άντζελα Δημητρίου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον “άγνωστο” πατέρα της Όλγας και τον εθισμό της στον τζόγο

Η Άντζελα Δημητρίου είναι η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού. Βέβαια, δεν βρήκε τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, αλλά πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές και πέρασε πολλά εμπόδια για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Η μεγάλη τραγουδίστρια μίλησε για τον εθισμό της στον τζόγο, ο οποίος κράτησε πέντε χρόνια, αλλά κατάφερε να τον νικήσει, ενώ αποκάλυψε ότι η κόρη της Όλγα είναι αγνώστου πατρός.

“Και τις σπατάλες μου τις έχω κάνει και τον τζόγο μου έχω κάνει, δεν ντρέπομαι να τα πω. Ήταν πράγματα που έπρεπε να περάσω. Ήμουν στον τζόγο γύρω στα πέντε χρόνια και ήμουν πολύ εθισμένη, έχασα πάρα πολλά λεφτά αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν με νοιάζει, προκειμένου να μου τα “έτρωγαν” οι γιατροί, που θα πήγαινα κάθε τρεις και λίγο, μπορεί και να ήμουν με ζουρλομανδύα. Κατάφερα και έκοψα τον τζόγο” αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου, στο Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού.
Μάλιστα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι η κόρη της, Όλγα, η οποία παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Σεπτέμβριο, δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της: “Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μια φορά μόνο, αυτή την στιγμή που θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί. Δεν έχει καμία επαφή μαζί της, δεν ξέρω αν θα το κάνει. Ψηλά είναι ο Θεός και βλέπει, δυστυχώς, όλα εδώ πληρώνονται.

Read More

And More