Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Το ταξίδι στην Αμερική και το «αγκάθι» στη σχέση μητέρας – κόρης

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν πρόσφατα Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη σε ταξίδι τους στην Αμερική. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣού» η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την περιοδεία της με την κόρη της και τον γαμπρό της, να ακολουθούν δίπλα της, ως συνεργάτες.

Η Όλγα Κιουρτσάκη είχε την επιμέλεια του μακιγιάζ της μητέρας της, ενώ ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου ήταν στην ομάδα managment της τραγουδίστριας.

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ μητέρα και κόρη έκαναν unfloow η μία την άλλη στο instagram.

 

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Η δυνατή σχέση μητέρας και κόρης!

Η Άντζελα Δημητρίου, σε κάθε της συνέντευξη,  θα αναφερθεί στην κόρη της, αλλά και στις στιγμές που έχουν περάσει οι δυο τους. Στο παρελθόν μάλιστα η πετυχημένη τραγουδίστρια είχε μείνει ως «ασπίδα» μπροστά της, όσο η κόρη της δέχτηκε σκληρά σχόλια μετά την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Το 2017 σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν» η Άντζελα Δημητρίου είχε αναφερθεί στον πατέρα της κόρης της: «Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μια φορά μόνο, αυτή την στιγμή που θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί».

Μέχρι και σήμερα, η Όλγα Κιουρτσάκη «κουβαλά» πάνω της τις κριτικές αλλά και τα αρνητικά σχόλια για την προσπάθειά της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είχε απαντήσει: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν και ούτε θα πειράξω. Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά. Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου».

 

 

@olgadkiourtsaki #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK

Όλγα Κιουρτσάκη – Το «αγκάθι» στη σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου

Μητέρα και κόρη στο παρελθόν είχαν δώσει από κοινού συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η Όλγα Κιουρτσάκη κοιτάζοντας στα μάτια τη μητέρα της εξέφρασε μπροστά στην κάμερα το μεγάλο της παράπονο για την μεγάλη της απουσία από το σπίτι, όσο εκείνη βρισκόταν σε παιδική ηλικία…

«Δεν την έβλεπα, με τις φίλες μου ήμουν συνέχεια έξω για να ξεχνάω. Την έβλεπα να κοιμάται σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγε. Έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και το καλό παιδί. Δεν ξέρεις τι πέρναγα όσο εσύ έλειπες;»

«Εσύ δεν ξέρεις τι πέρναγα εγώ όταν εσύ πήγαινες με τις κακές παρέες και λαχταρούσε η ψυχή μου και έμπαινα μέσα στο σπίτι και ήσουν ένα άλλο παιδί και έλεγα… πού έχω κάνει το λάθος. Εσύ δεν ξέρεις πώς ένιωσα όταν έχασα εγώ τον αδελφό μου και τον πατέρα μου. Ίσως να μην την είχες τώρα τη μάνα σου», είχε απαντήσει η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου – Το εγγόνι που ολοκλήρωσε την ευτυχία της

Το περασμένο καλοκαίρι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γνωστή τραγουδίστρια ως χαρούμενη γιαγιά, δεν παύει έκτοτε να μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για το νέο μέλος στην οικογένεια.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», είχε γράψει στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου στην πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την εγγονή της.

Όλγα Κιουρτσάκη – Η συνεργασία με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου

Μετά την προσπάθειά της να ασχοληθεί με το τραγούδι, η Όλγα Κιουρτσάκη αφιερώθηκε στην αγάπη της για το make up και την επιμέλεια του hair styling. 

«Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα να κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη», δήλωνε η Όλγα Κιουρτσάκη το 2020 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «On Time».

Η οικογένεια πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε για το ταξίδι στην Αμερική, εκεί όπου η Άντζελα Δημητρίου είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού».

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για τις σχέσεις μητέρας – κόρης.

Μέχρι στιγμής, τόσο η τραγουδίστρια, όσο και η κόρη της, δεν έχουν απαντήσει για τις σχέσεις τους μετά το ταξίδι στην Αμερική που ολοκληρώθηκε με ένταση.

Read More

And More