Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το J2US – «Το τίμημα πληρώνεται»

Τους πάντες αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου  το βράδυ του Σαββάτου 17/3 στο J2US όταν ανακοίνωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το show λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει. (δες εδώ την ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου)

Η κάμερα της εκπομπής I Love Σουκου, συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου στα backstage του show και εκείνη, φανερά στεναχωρημένη δήλωσε,

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Read More

And More