Άντζελα Ευριπίδη: Για δείπνο στο κέντρο της Αθήνας με τον γοητευτικό σύντροφό της! [pics]

Η Άντζελα Ευριπίδη έγραψε ιστορία στο ελληνικό modeling στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και δικαίως κατέχει τη δική της θέση στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων μοντέλων της χώρας μας Τα τελευταία χρόνια, η μελαχρινή καλλονή είναι ερωτευμένη, αλλά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Δεν επιδιώκει να απασχολεί μ’ αυτή τα Μέσα, αλλά μόνο με τη δουλειά της.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Γιάννης Λυσανδρόπουλος είναι ο άντρας που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της και να κατακτήσει την καρδιά της. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα απόλυτα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όταν βγαίνουν μαζί δεν κρύβονται και πάντα χαρίζουν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους στους φωτογράφους. Έτσι συνέβη κι αυτή τη φορά, που βρέθηκαν σε εστιατόριο στο roof top γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου δείπνησαν και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Κατά την άφιξή τους στον χώρο, η Άντζελα και ο Γιάννης φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, με το μοντέλο να μαγνητίζει πάνω της λόγω της καλλίγραμμης σιλουέτα που διαθέτει, αλλά και του γοητευτικού συντρόφου τους που ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιάννης Λυσανδρόπουλος – Άντζελα Ευρυπίδη – Νεκτάριος Σκαμνάκης 

Read More

And More