Site icon TLIFE

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Είναι κοντά μου και με καθοδηγεί με πάρα πολλούς τρόπους»

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άντζελας Γκερέκου, «Γεύσεις και Μνήμες- Από τριάντα Κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Στις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός στις κάμερες,  μίλησε για το νέο της βιβλίο με συνταγές αλλά και για την ανάμνηση του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Τελικά αυτό που έκανα, ήταν να αφήσω την καρδιά μου να μιλήσει. Άφησα τις μνήμες, τις αναμνήσεις μου, τις γεύσεις τις παιδικές μου. Είναι εδώ σημαντικοί άνθρωποι για εμένα, αλλά λείπουν και πολλοί άνθρωποι που ήταν σημαντικοί στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Και συνέχισε: «Αυτοί είναι ο πατέρας μου και φυσικά ο Τόλης, ο οποίος παρόλο που δεν είναι εδώ, με καθοδηγεί με πάρα πολλούς τρόπους καθημερινά. Είμαι σίγουρη ότι θα με βλέπουν από ψηλά και θα χαίρονται πάρα πολύ για όλα αυτά».

© 2025 tlife.gr