Άντζελα Γκερέκου: Η νέα ανάρτηση επτά ημέρες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Τη νέα της ανάρτηση έκανε η Άντζελα Γκερέκου μία εβδομάδα, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο “πρίγκιπας” του ελληνικού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Τραγικές ώρες για τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, οι δύο γυναίκες της ζωής του, αποχαιρέτησαν τον δικό τους, Τόλη, μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Δες ακόμα: Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Στην τελευταία του κατοικία ο “πρίγκιπας” του λαϊκού τραγουδιού – Φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο. Τόσο η Άντζελα Γκερέκου, όσο και η Μαρία Βοσκοπούλου, προσπαθούν να συνηθίσουν στη νέα δύσκολη καθημερινότητα, μετά την τεράστια απώλεια.

Νέα ανάρτηση για τη σύζυγο του αξέχαστου ερμηνευτή. Η Άντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο γράφοντας στη λεζάντα: “26 Ιουλίου”, η ημερομηνία γέννησης του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς εάν ζούσε σήμερα, θα είχε τα γενέθλιά του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Read More

And More