Άντζελα Γκερέκου: Η συνάντηση με τον Ανδρέα Γεωργίου στην Κέρκυρα και το δημόσιο μήνυμα!

Ένα ακόμα καλοκαίρι στην Κέρκυρα πέρασε η Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο και φυσικά την κόρη τους, Μαρία. Οι τρεις τους έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός μάλιστα, έχει καταγωγή από το νησί του Ιονίου, συνεπώς έχει να θυμάται μόνο όμορφα πράγματα.

Εδώ και μήνες βέβαια, στην Κέρκυρα βρίσκεται και ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς “8 Λέξεις”, αφού τα γυρίσματα πραγματοποιούνται εκεί. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός συναντήθηκε με την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου και όλοι μαζί απόλαυσαν το δείπνο τους. Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον Ανδρέα Γεωργίου για το νέο ξεκίνημα και έτσι έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“«8 λέξεις» Πρεμιέρα στον Σκάι 8/9 στις 21:00 κι αν είσαι στην Κέρκυρα πήγαινε στην πλατεία Δημαρχείου και δες την πρεμιέρα παρέα με τους δημιουργούς! @georgiou82 καλή επιτυχία! Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί!”

Δες τη φωτογραφία:

Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Read More

And More