Άντζελα Γκερέκου: Μαγεμένη από τη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου! Φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής, ο κορυφαίος βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος χάρισε μια μαγευτική συναυλία σε όλους όσους βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του “Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020”. Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο έδωσαν το παρών στο ρεσιτάλ βιολιού του Λεωνίδα Καβάκου και πραγματικά μαγεύτηκαν από το μοναδικό ταλέντο του.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος βιολονίστας ερμήνευσε έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρέθηκαν, σ’ αυτή τη συναυλία – ορόσημο για την ιστορία του Φεστιβάλ. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία και εκείνη εντυπωσιάστηκε από τη μουσική του καταξιωμένου βιολονίστα.

Λίνα Μενδώνη-Κατερίνα Σακελλαροπούλου-Κατερίνα Ευαγγελάτου-Λεωνίδας Καβάκος-Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου-Δόμνα Μιχαηλίδου

Το παρών έδωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έφτασε λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας για να απολαύσει την ξεχωριστή μουσική βραδιά. Στο πλευρό της και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Κατερίνα Ευαγγελάτου-Κατερίνα Σακελλαροπούλου-Λίνα Μενδώνη

Κατερίνα Ευαγγελάτου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More