Άντζελα Γκερέκου – Μαρία Βοσκοπούλου: Κομψή εμφάνιση για μαμά και κόρη στο θέατρο [pics]

Εδώ και περίπου 3 μήνες, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι και κάθε Κυριακή εμφανίζεται στην παράσταση “Μαριχουάνα STOP“. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση και έτσι κάθε εβδομάδα κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το να τραγουδά και να ταξιδεύει το κοινό σε άλλες δεκαετίες.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η 18χρονη πλέον κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου δεν λείπουν στιγμή από το πλευρό του και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα και κάθε του απόφαση. Η Μαρία έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της και αυτός είναι και ο λόγος που ήδη από μικρή ηλικία, βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις και απολαμβάνει τις εμφανίσεις του πατέρα της. Το 18χρονο κορίτσι έχει υιοθετήσει τις αρχές και τις αξίες τόσο του Τόλη όσο και της μητέρα του.

Πριν λίγες μέρες, μαμά και κόρη πήγαν μαζί στο θέατρο και απόλαυσαν για ακόμα μια φορά τις εντυπωσιακές ερμηνείες του Τόλη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε μαμά και κόρη χαμογελαστές και ευδιάθετες. Όπως θα δεις, η Μαρία βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της, αφού τόσο το στιλ όσο και η λαμπερή εμφάνιση είναι ίδια.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More