Άντζελα Γκερέκου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο από το παρελθόν

Ενάμιση χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από τη μέρα που η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε για πάντα.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Σε εκείνες που ο θάνατός του στοίχισε περισσότερο είναι η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου άλλωστε υπήρξε σύζυγός του για σχεδόν 25 χρόνια και όπως είναι λογικό αυτή η απώλεια αποτελεί για την ίδια μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Ωστόσο, δεν τον ξεχνά ποτέ και συχνά μέσα από τον λογαριασμό της σε εκείνον φροντίζει να τον τιμά με διάφορες αναρτήσεις.

Αυτό έκανε και σήμερα, Σάββατο 14/1 όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τις συνόδευσε με μια μαύρη καρδιά.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν καρμική συνάντηση, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα να φτάσω πολύ επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί τους και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια, είμαι ευγνώμων, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε. Ήρθε και η Μαρία που ήταν ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει», είχε δηλώσει η Άντζελα Γκερέκου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Read More

And More