Άντζελα Γκερέκου: Σε σπάνια εμφάνιση με μαμά και κόρη – Φωτογραφίες

Την Άντζελα Γκερέκου με την μητέρα της και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στον Εθνικό Κήπο.

Η κόρη της Άντζελας Γκρέρεκου και του Τόλη Βοσκόπουλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά της, για αυτό και την βλέπουμε αρκετά συχνά σε δημόσιες εξόδους μαζί τους. Η ίδια μάλιστα, πριν από τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του αλλά και στα νυχτερινά κέντρα τα οποία εμφανιζόταν.

Πρόσφατα λοιπόν, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Γη της Ελιάς σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βγήκε για περίπατο μαζί με την αγαπημένη της μητέρα και την κόρη της. Οι τρεις τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στη φύση, με τη Μαρία Βοσκοπούλου να μη φεύγει ούτε στιγμή από το πλευρό της γιαγιάς της.

Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» με τη Μαρία Βοσκοπούλου και τη μητέρα της σε βόλτα τους. Ντυμένες casual, οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν στην καρδιά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Ζάππειο. Οι τρεις τους εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και απόλαυσαν τον ήλιο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More