Άντζελα Γκερέκου: Στο θέατρο με την 17χρονη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου! [pics]

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι 16 ετών και διανύει την περίοδο της εφηβείας. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς της, αν και η ίδια έχει διαφορετικό στιλ. Η νεαρή δεσποινίδα είναι μαθήτρια Λυκείου και έχει ήδη καταφέρει να διακριθεί στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο τένις.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μαρία είναι σε θέση πλέον να συνοδεύει με άνεση τους γονείς της στις βραδινές τους εξόδους. Και μπορεί να έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον πατέρα της, ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις με την μητέρα της είναι περισσότερες, καθώς οι δυο τους είναι έχουν περισσότερα κοινά και βγαίνουν σαν δύο πολύ καλές φίλες.

Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και παρακολούθησαν την παράσταση “Η Μητέρα του Άγιου“, η οποία έκανε επίσημη πρεμιέρα, με την Φωτεινή Ντεμίρη να εισπράττει από όλους το πιο δυνατό χειροκρότημα. Χαμογελαστές και ευδιάθετες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με την Μαρία να εντυπωσιάζει με το πανέμορφο πρόσωπο και το άψογο στυλ της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου

Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου

Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου-Αντώνης Λουδάρος

Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου-Ντορέττα Παπαδημητρίου

Χάρης Ρώμας-Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου

Χάρης Ρώμας- Φωτεινή Ντεμίρη- Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More