Άντζελα Γκερέκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη της που γεννήθηκε πρόωρα!

Άντζελα Γκερέκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη της που γεννήθηκε πρόωρα! | tlife.gr

Η Άντζελα Γκερέκου έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Πάντα είναι στο πλευρό του μεγάλου μας τραγουδιστή και σύζυγού της Τόλη Βοσκόπουλου και της όμορφης κόρης τους Μαρίας. Μάλιστα η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της μητέρας της.

 Για την πρώην βουλευτή η κόρη της είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Πλέον είναι 17 χρονών και έχει μια δυνατή σχέση με τη μητέρα της. Χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόωρου Τοκετού, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις νεαρές μητέρες. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της και συμβούλευσε όλες τις μητέρες που γέννησαν πρόωρα να μην χάνουν ποτέ την πίστη τους.

 Συγκεκριμένα η πρώην βουλευτής έγραψε: “Παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Αφιερωμένη η φωτογραφία σε ολους τους μικρούς ήρωες και ηρωίδες που παλεύουν για την ζωούλα τους! Σε όλες εσάς που τα μικρά σας ήρθαν πιο νωρίς θέλω να σας πω πως δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας ούτε στιγμή! Σε αυτή την φωτογραφία έξω απο την θερμοκοιτίδα παίρνω αγκαλιά το προωρο μωρο μου για πρωτη φορα. Λίγες μέρες μετά ήρθε σπίτι μας γερή και δυνατή!”

READ more