Αντζελίνα Τζολί: «Αέρας» από Hollywood στην Ηλεία – Στην Ελλάδα με την ηθοποιό και ο γιος της, Maddox

«Άρωμα» Hollywood έφερε στον Πύργο Ηλείας, η άφιξη της Angelina Jolie. Στη θαλαμηγό του Ωνάση συνεχίζονται και σήμερα τα γυρίσματα για την ταινία της Μαρίας Κάλλας, που από το Σάββατο το πρωί έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κατάκολο.

Η Αντζελίνα Τζολί μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και δικαίως. Χαιρετά και χαμογελά στον κόσμο που έχει μαζευτεί για να τη δει έστω και στα κλεφτά ως Μαρία Κάλλας. Η άφιξή της έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την περιοχή.

Όλες οι πληροφορίες για την παραμονή της

Με ιδιωτικό ελικόπτερο έφτασε στο Κατάκολο, σύμφωνα με το Live News, η Αμερικανίδα ηθοποιός. Αν και η επιθυμία της αρχικά ήταν να διανυκτερεύσει πάνω στη θαλαμηγό, η Αντζελίνα Τζολί διαμένει σε βίλα ενός τεράστιου συγκροτήματος.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στον Πύργο, εκεί όπου τη δεκαετία του ‘70 φιλοξενούσε όπερες και θεατρικές παραστάσεις.

Στους συντελεστές παραγωγής είναι και ο γιος της Τζολί, Madoxx, ο οποίος φροντίζει να μπει η μητέρα του στην πολυτελή μαύρη λιμουζίνα, ενώ χτες το βράδυ απολάμβανε το κοκτέιλ του σε μαγαζί της περιοχής.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στην πολυτελή θαλαμηγό που κάποτε ανήκε στον Ωνάση κοστίζει την ημέρα 100.000 ευρώ, χρήματα που θα πληρώσει η εταιρία παραγωγής της ταινίας.

 

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν εννέα μήνες. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί στο Παρίσι, συνεχίζονται στην Ελλάδα, ενώ η παραγωγή θα επισκεφτεί επίσης τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Read More

And More