Αντζελίνα Τζολί για Μπραντ Πιτ: «Προσπάθησε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε, τους πετούσε αλκοόλ» – Ο «πόλεμος» συνεχίζεται

Η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να φανερώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά που ισχυρίζεται ότι είχε ο Μπραντ Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, προς την ίδια και τα παιδιά της. Ένα γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Την Τρίτη και με αφορμή μία δικαστική διαμάχη για το κοινό οινοποιείο που διατηρούσε το πρώην ζευγάρι, οι δικηγόροι της Αντζελίνα Τζολί δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της επιχείρησης στον Μπραντ Πιτ είχαν καταρρεύσει. Κατέθεσαν μάλιστα νέα έγγραφα με λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της χωρίς να τον ενημερώσει, κατηγορώντας τη γι’ αυτό.

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Μπραντ Πιτ την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο. Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Πιτ», τη λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.

 

Η πτήση που οδήγησε στο διαζύγιο

Η νέα κατάθεση της Αντζελίνα Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης, ολονύκτιας πτήσης, «ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους, που τότε ήταν μεταξύ 8 και 15 ετών», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Μπραντ Πιτ «είχε μια αντιπαράθεση» με ένα από τα παιδιά πριν φτάσει στο αεροδρόμιο και όταν η Αντζελίνα Τζολί τον ρώτησε στο αεροπλάνο τι έφταιγε, εκείνος «την κατηγόρησε ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά με κάποια από τα παιδιά και της επιτέθηκε φραστικά».

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Πιτ, μετά από μία ώρα, την τράβηξε στο μπάνιο και άρχισε να της φωνάζει. «Ο Πιτ άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι, την ταρακούνησε και μετά της άρπαξε τους ώμους και την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου», λένε τα έγγραφα.

Στη συνέχεια ο Μπραντ Πιτ χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Τζολί να φύγει από το μπάνιο. Καθώς έβγαινε, ένα από τα παιδιά τους ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;» και τότε ο Πιτ φώναξε: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά» και άρχισε να χλευάζει την Τζολί με προσβολές.

Στα έγγραφα αναγράφεται επίσης πως: «Ο Πιτ άρπαξε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο». Αναφέρουν επίσης ότι «έχυσε μπύρα στην Τζολί» και σε ένα άλλο ότι «έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Πολλά από τα παιδιά μάλιστα έκλαιγαν από τον φόβο τους.

Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η Αντζελίνα Τζολί όμως, δεν σταμάτησε εκεί την έρευνα. Αναζητούσε περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση μέσω του FBI, ως ανώνυμη ενάγουσα.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η έκθεση του FBI περιλάμβανε ισχυρισμούς ότι ο Πιτ είχε αποπειραθεί να πνίξει ή χτύπησε κάποιο από τα παιδιά.

Read More

And More