Αντζελίνα Τζολί: Η ηθοποιός είναι η «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση στο FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Αντζελίνα Τζολί είναι η «Jane Doe» που έκανε ανώνυμη καταγγελία εναντίον του, Μπραντ Πιτ, κατηγορώντας τον για επίθεση εναντίον της μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο το 2016, αλλά και εναντίον του FBI για το γεγονός ότι δεν συνέλαβαν τον ηθοποιό.

Η Αντζελίνα Τζολί κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, παρά την καταγγελία εναντίον του ότι προσπάθησε να βλάψει την ίδια και ένα από τα παιδιά της, μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πριν από 6 χρόνια. Για αυτό και ζήτησε να λάβει τα ιδιωτικά έγγραφα της έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety που επικαλείται δημοσίευμα του Puck, η Τζολί είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI ώστε να καταγγείλει την επίθεση του Πιτ. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την πρώην σύζυγό του στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου και την άρπαξε από τους ώμους, φωνάζοντας: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!».

Μάλιστα, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε και δεύτερη επίθεση από τον Πιτ κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στον ώμο ενώ ισχυρίστηκε ακόμα ότι την έλουσε με μπύρα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο Μπράντ Πιτ βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, επειδή ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ, όταν εκείνος παρενέβη στον τσακωμό των γονιών του, κατά τη διάρκεια της ίδιας – όπως φαίνεται – πτήσης.

Read More

And More