Αντζελίνα Τζολί: Καταγγέλλει τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία με “αποδείξεις και στοιχεία”

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη 12ετη σχέση τους. Οι διαφορές τους πολλές. Το διαζύγιο των ηθοποιών έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο πολύκροτα στην ιστορία του Χόλιγουντ. Οι δυο τους διεκδικούν την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

«Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου και των παιδιών μου. Ήταν η σωστή απόφαση» είχε παραδεχτεί η Τζολί σε συνέντευξή της στη Vogue.

Λίγο πριν ξεκινήσει, λοιπόν η δίκη, και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η 45χρονη ηθοποιός φαίνεται πως θα καταγγείλει τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία.

Τα έγγραφα, σύμφωνα με τον ιστοτόπο The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

Πηγή φωτογραφιών: splashnews

Read More

And More