Αντζελίνα Τζολί: Στο φως οι φωτογραφίες του FBI με τους μώλωπες από τα χτυπήματα του Μπραντ Πιτ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η Αντζελίνα Τζολί στη διαβόητη συμπλοκή της με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ, μια συμπλοκή για την οποί είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του.

Η στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του ταραχώδους γάμου τους φέρεται να κατέθεσε ένας φάκελο που περιείχε φωτογραφίες που δείχνουν τους μώλωπες στο χέρι και τον αγκώνα της.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ, που έπινε, της ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ, «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναζε όσο τα παιδιά τους παρακολουθούσαν πίσω από την πόρτα κλαίγοντας το περιστατικό.

Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που παρείχε η Τζολί, και φέρεται να έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά της, και περιέχουν περιγραφές του περιστατικού. Οι χειρόγραφες σελίδες είναι ως επί το πλείστον λογοκριμένες.

Η Τζολί είπε επίσης ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χύνοντας αργότερα μπίρα πάνω της.
Αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός είπε ότι το ζευγάρι πιάστηκε εκ νέου στα χέρια, με τον Πιτ να εμποδίζει εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά. Η Τζολί παραδέχεται ότι μια γρατσουνιά στον Πιτ θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εκείνη.

Πηγή: nypost.com

Read More

And More