Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Έκανε το ίδιο εντυπωσιακό και… ιστορικό χτένισμα 24 χρόνια μετά! [pics]

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου, μπορεί τα τελευταία χρόνια να ασχολείται με την σχεδίαση κοσμημάτων που φέρουν την υπογραφή της αλλά το modeling είναι στο αίμα της! Το Σάββατο το βράδυ την απολαύσαμε να περπατάει στην πασαρέλα του γνωστού σχεδιαστή Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκου φορώντας μια υπέροχη δημιουργία του! Αυτό που δεν θυμόμασταν είναι ότι η Άντζι εμπνεύστηκε το χτένισμα των μαλλιών της από τον… εαυτό της 24 χρόνια πριν!

Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο το 1995 είχε κάνει τα μαλλιά της το ίδιο άφρο λουκ για φωτογράφιση μόδας. Τότε το χτένισμα είχε επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και τη φωτογράφιση είχε κάνει ο Γιάννης Καζανίδης!  Τρία  χρόνια αργότερα, λόγω αυτού του χτενίσματος οι παραγωγοί του videoclip του Βαλάντη “Στο ασανσέρ” ζήτησαν μια κοπέλα με αυτό το μαλλί και η Άντζι ήταν η καταλληλότερη. Εκεί στα γυρίσματα του κλιπ γνωρίστηκε το μοντέλο με τον Βαλάντη και προέκυψε αργότερα το ειδύλλιό τους!

Το Σάββατο λοιπόν η Άντζυ έκανε ένα 24years challenge δημιουργώντας το ίδιο άφρο λουκ όπως τότε για την guest συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας του Δημήτρη Στρέπκου! Την δύσκολη και πολύωρη διαδικασία, ανέλαβε ο γνωστός hair stylist Μiro Miro!

Φωτό: Αντώνης Διασκούρης

Φωτό: Αντώνης Διασκούρης

Δες τις φωτογραφίες

 

Read More

And More