Το μήνυμα που στέλνει

Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Σοκάρει αποκαλύπτοντας πόσο άσχημα βίωσε τον κορονοϊό – “Δεν ήμουν υπέρ του εμβολίου – Μας διέλυσε… ο άντρας μου νοσηλεύτηκε”

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ και όχι μόνο και περνώντας τα χρόνια, ασχολήθηκε με τη μόδα που πάντα αγαπούσε. Έγινε λοιπόν μια πετυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώ πέρσι την είδαμε για λίγα επεισόδια στο My Style Rocks.

Η Άντζυ πέρασε πριν 3 εβδομάδες έναν πραγματικό εφιάλτη με τον κορονοϊό  και μόλις σήμερα κατάφερε να μιλήσει δημόσια για όσα βίωσε. Η Άντζυ, με απόλυτη ειλικρίνεια είπε στο Tlife, ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, κάνουν μια υγιεινή ζωή, δεν πίνουν δεν καπνίζουν αθλούνται, και έτσι πίστευαν ότι αν τύχαινε να κολλήσουν, θα το περνούσαν εύκολα ή και δεν θα το καταλάβαιναν καθόλου… Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η ίδια κόλλησε και το γιο της αλλά και τον σύζυγο της, ο οποίος νοσηλεύτηκε με πνευμονία για 5 ημέρες στο νοσοκομείο.

“Πρώτη κόλλησα εγώ και το ιικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που αμέσως κόλλησα το γιο μου και μετά τον σύζυγό μου. Ο μικρός έκανε μια μέρα 39 πυρετό αλλά δυστυχώς ο σύζυγός μου το πέρασε δύσκολα, του γύρισε σε ελαφριά πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 μέρες. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά… Εγώ έκανα δέκατα αλλά είχα μεγάλη ατονία και όσο περνούσαν οι μέρες αντί να καλυτερεύω χειροτέρευα”… λέει μεταξύ άλλων η Άντζυ στο βίντεο που δημοσίευσε κάνοντας μετά από 3 βδομάδες καραντίνα την πρώτη της βόλτα στο δάσος. 

“Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος αλλά δεν ισχύει. Εγώ και η οικογένειά μου το περάσαμε δύσκολα. Μας διέλυσε. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ένιωσα φόβο για το τι θα γίνει για το πως θα εξελιχθεί. Είχα πει πολλές φορές ότι ο εγκλεισμός αυτός με είχε κουράσει απίστευτα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ήμουν υπέρ του εμβολίου. Έλεγα αν μας βρει ο covid θα το περάσουμε εύκολα νέοι είμαστε, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούμε ακόμα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει” είπε η Άντζυ στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους…

 

Διάβασε εδώ: Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Η απίστευτη ιστορία με το video clip για το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου σε “covid version”

Read More

And More