Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Σχεδίασε την πιο πρωτότυπη παρουσίαση των κοσμημάτων της, στο Μέγαρο Μουσικής! [vid]

Ήταν μια υπέροχη γιορτή της μόδας! Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Ανάμεσα στους δημιουργούς ξεχώρισε και η ιδιαίτερη παρουσίαση με ακροβάτες, των κοσμημάτων της Άντζυ Ανδριτσοπούλου, σε μια ιδέα που δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από ένα κόσμημά της

Το fashion event, IMATIA, που πραγματοποιήθηκε από την PALCO Hellas στην αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας” του Μεγάρου Μουσικής.Ήταν μια γιορτή της Ελληνικής μόδας όπου συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του χώρου.
Designers: Κathy Ηeydels, Giannetos, Mary Theotoki, Personart by Angie Andritsopoulou, Afroditi Hera, 4Tailors, Fashion Lab, Vlassi Holeva.
Το Art direction το είχε ο Κωνσταντίνος Κασπίρης.Show manager: Ιωάννα Πατσουλάκη.Theatrical direction: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Μαρία
Δεληκωνσταντίνου / Assistant: Γιώργος Σμπιράκης. Video art installations: Δημήτρης Σηφάκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος / Lime Visuals.
Music – Soundtrack: Μιχαλης Καλφαγιάννης. Live performances: Διεθνές Ωδείο Αθηνών. Ballet: Σχολές Gallena`s.
Pr manager: Γιώργος Ντάβλας / Davlas & Partners. Video art installations:
Η Personart σαν θέμα είχε το “Φίδι” που είναι και το πιο δυνατό κομμάτι της συλλογής μας , το περιτυλιγμένο φίδι γύρω από την ράβδο του Ασκληπιού συμβολίζει την πνευματικότητα. Έτσι σαν Guest είχαμε τους Νεφελόπετρα που με τα ακροβατικά τους τυλίγονταν στο πανί όπως το φίδι στο ροζάριο.Το show άνοιξε το μοντέλο Φαίη Λαιμού κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση από την διασημότερη σκηνή που είναι «Η δημιουργία του Αδάμ» του Μιχαήλ Άγγελο και το έκλεισε σε μια Guest εμφάνιση η Ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου σε ρόλο μοντέλου με απίστευτη άνεση και αέρα.Το show έλαβε τις καλύτερες κριτικές και χειροκροτήθηκε πολύ.

Δες το εκπληκτικό βίντεο

Read More

And More