Άντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Hollwood, με τις δεκάδες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης χολιγουντιανών σταρ από τον Harvey Weinstein, όλο και περισσότερες γυναίκες αποκαλύπτουν τις δικές τους δυσάρεστες εμπειρίες. Έτσι, και η Άντζυ Σαμίου, επηρεασμένη από το θέμα των ημερών, αποφάσισε να μιλήσει και εκείνη για την σεξουαλική παρενόχληση, την οποία είχε δεχτεί στην δουλειά της, πριν μερικά χρόνια.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί απειλή από τον εργοδότη της και επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, πως αν δεν πάει σπίτι του το βράδυ θα χάσει την δουλειά της. Η Άντζυ Σαμίου έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μου ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”… Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει… Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”…» και συνέχισε με νέα ανάρτηση: «Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου… χαρίσει. Όσο κι αν φώναζε “Άντζυ, Άντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ» έγραψε.
Δες τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας:

Read More

And More