Άντζυ Σαμίου: Η υποθετική ιστορία για διάσημο τραγουδιστή και το καρφί για τον Αλέξη Κούγια

Mια ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση  έκανε η Άντζυ Σαμίου στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η τραγουδίστρια με αφορμή όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της υποκριτικής με τις καταγγελίες αλλά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και την υπεράσπισή του από τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, δημοσίευσε όπως λέει μια υποθετική ιστορία.

Η φράση του γνωστού ποινικολόγου, χαρακτηρίζοντας τους μάρτυρες της υπόθεσης Λιγνάδη “ «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και ήταν αυτή που έκανε την τραγουδίστρια να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση με την υποθετική όπως λέει ιστορία.

Η Άντζυ έγραψε: “Σκέψου τώρα υποθετικά μιλώντας, όταν δούλευα εγώ με τον Τόλη Βοσκόπουλο στα Δειλινά, να με εκβίαζε (λέμε τώρα) κάθε βράδυ πως θα με διώξει αν δεν πάω μαζί του, ενώ στο πρώτο τραπέζι καθόταν μέρα παρά μέρα ο Κούγιας! Φαντάσου, λέμε τώρα, να τολμούσα εγώ να κάνω καταγγελία εκείνες τις εποχές, τι επάγγελμα θα έλεγε πως κάνω! Υποθετικά μιλώντας πάντα”😁

Read More

And More