Απασφάλισε η Κατερίνα Τσάβαλου: “Tον ξέρουν όλοι στον χώρο αλλά κανείς δεν λέει τίποτα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Τσάβαλου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο χώρο της δουλειάς της. Όπως είπε είναι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος στο χώρο που έχει παρενοχλήσει κι άλλες γυναίκες ωστόσο παρόλο που όλοι το συζητάνε και το γνωρίζουν κανείς δε βγαίνει να μιλήσει γιατί φοβούνται.

«Ποιος δεν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση;», ρώτησε η Κατερίνα Τσάβαλου μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μάλιστα, η ηθοποιός σημείωσε πως στη δική της περίπτωση, ενώ γνωρίζουν όλοι τον θύτη, κανείς δεν μιλάει. «Ενώ τον ξέρουν όλοι στον χώρο και το συζητάμε όλοι, κανείς δεν λέει τίποτα», είπε.

«Στην τηλεόραση δεν θα έβγαινα να πω κάτι γιατί υπάρχει κανιβαλισμός. Όταν πεις κάτι, ο άλλος απαντάει», τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για την γενικότερη παρενόχληση που υπάρχει στον χώρο, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Εμένα στο θέατρο μου έχει συμβεί, όχι στην τηλεόραση. Και στο θέατρο είναι πιο άγριο. Μια ολόκληρη σεζόν, να μη δείξεις στον κόσμο τίποτα…».

Read More

And More