Απασφάλισε η Μαριάννα Τουμασάτου για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Η θέση του είναι στη φυλακή, έχει βιάσει ανήλικα»

Η Μαριάννα Τουμάσατου το μεσημέρι του Σαββάτου 17/7 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend».

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως νιώθει απογοητευμένη μετά από την απόφαση της αποφυλάκισης.

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει; Το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε στη συνέχεια: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλη κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή».

Read More

And More