Απασφάλισε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη: «Προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Στο κίνημα #metoo αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε η Παναγιώτα Βλαντή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου. 

Η Παναγιώτα Βλαντή μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Γιώργος Κιμούλης κακοποιούσε λεκτικά ηθοποιούς στο θέατρο και τόνισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει τόσο εύκολα όσα έχουν καταγγελθεί.

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

Read More

And More