Απελπισμένος Έλληνας γράφει στην Μέρκελ!

Δέκτης επιστολών από Έλληνες έχει γίνει τόσο η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ, όσο και ο υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Σύμφωνα με δημόσιευμα της Καθημερινής διαφημιστής από το Βόλο, έστειλε επιστολή στην κ. Μέρκελ καυτηριάζοντας τα δεινά του ελληνικού συστήματος. Ο 50χρονος επαγγελματίας που εργάστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα και στην Γερμανία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απελπίστηκε από τις ελληνικές αρχές και αποφάσισε να απευθυνθεί…έξω.

Όπως γράφει στην καγκελάριο το σημερινό ελληνικό κράτος αποτελείται από “πρώην αφισοκολητές των δύο κομμάτων” ενώ σημειώνει: “Τι θα κάνατε εσείς αν ακούγατε τον εφοριακό που ήρθε στην επιχείρησή σας για έλεγχο και τα βρήκε όλα άψογα να σας λέει ότι είναι αδύνατο να γυρίσει την εφορία με ‘άδεια χέρια’ και ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψει πρόστιμο και να πάρει κι αυτός ττην μίζα του.

Ο ίδιος λέει στην κ. Μέρκελ ότι εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία δεν είναι σε θέση να τη σώσουν και προσθέτει πως δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο πολιτικών κομμάτων, αλλά στόχος τους είναι να καταλάβουν την εξουσία και να μοιράσουν τα ιμάτιάς της ως “λάφυρο” στους “πελάτες”.

Παράλληλα ο 50χρονος δηλώνει ότι “οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες, είμαστε ευγνώμονες που εξακολουθείτε να μας στηρίζετε”. “Αλλά για να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών σας παρακαλούμε: Υποχρεώστε τους να αλλάξουν το κράτος – τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας. (…) Μην τους δώσετε ούτε ευρώ παραπάνω χωρίς αυτή την προϋπόθεση”, καταλήγει.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More