Απέσπασαν από την Στέλλα Δημητρίου 75.000€!

Mία ακόμα γυναίκα της εγχώριας showbiz, το γνωστό μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, έπεσε θύμα απάτης. Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε η εκπομπή ”Πολύ Μπλα Μπλα” με τον δικηγόρο της Στέλλας, κύριο Πόντα, επισημάνθηκαν τα εξής:

”Του ήταν πολύ εύκολο να πάρει αυτά τα χρήματα… Το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα (σ.σ. δεν έχει καμία σχέση με τις απάτες, όπως εκείνη της Κατερίνας Λέχου και της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα). Είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και ένα σχέδιο απάτης , το οποίο επί της ουσίας λειτουργεί σε χώρες του εξωτερικού και αφορά μεταφορά κι επένδυση κεφαλαίων εις την αλλοδαπή, το οποίο βέβαια, συνέβει και στην Ελλάδα… Η Στέλλα δεν ήθελε να βγάλει τα χρήματα έξω για να τα προστατέψει. Αυτά είναι πιο ειδικά θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε τώρα. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα, γνωστά και άγνωστα στο ευρύ κοινό (σ.σ. δεν πρωταγωνιστούν στη showbiz) που έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένου κυρίου και των συνεργατών του…

Η υπόθεση ως γεγονός έχει πραγματοποιηθεί από το 2008 και η διαδικασία προάσπισης των δικαιωμάτων της και οι απαραίτητες νομικές ενέργειες έχουν ξεκινήσει εδώ κι ενάμιση χρόνο. Η έννοια της απονομής δικαιοσύνης σ’ αυτές τις περιπτώσεις χωρίζεται σε δύο μέρη: Πρώτον, ν’ αποδοθούν οι ευθύνες στους υπευθύνους και δευτερευόντως, να ανορθωθεί η βλάβη την οποία έχει υποστεί. Η έννοια της απονομής δικαιοσύνης έχει δύο όψεις. Σε άμεση προτεραιότητα είναι ότι έχουμε τη διερεύνηση των ευθυνών και την απονομή δικαιοσύνης με τον κολασμό παράνομων πράξεων.

Τώρα, το αν θ’ ανορθωθεί η υλική ζημιά που έχει υποστεί η πελάτισσά μου είναι ένα ερώτημα, γιατί όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε, σ’ αυτές τις διαδικασίες υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κρύβονται τα ποσά και οι περιουσίες και τ’ αποθεματικά, και είναι πραγματικά ένα στοίχημα και για τη δικαιοσύνη, ώστε να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε πού βρίσκονται τα χρήματα που έχουν υπεξαιρεθεί κι αφαιρεθεί από τα θύματα και δευτερευόντος, θα ήθελα να πω ότι τα 75.000€ είναι τα χρήματα δουλειάς ετών για την πελάτισσά μου κι ενός αγώνα ζωής. Είναι πραγματικά κρίμα για μια νέα κοπέλα να έχει προσπαθήσει κάποια χρόνια από τη ζωή της και να έχει ένα αποτέλεσμα μηδενικό…”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Read More

And More