Απήγαγε νεογέννητο βρέφος και το παρουσίασε σαν δικό της!

Απήγαγε νεογέννητο βρέφος και το παρουσίασε σαν δικό της! | tlife.gr

Μία νοσοκόμα απήγαγε το νεογέννητο βρέφος μίας μητέρας που νοσηλευόταν στο μαιευτήριο που δούλευε. Η 42χρονη Αναρίτα Μπουνοκόρε, πλησίασε τη μητέρα και της είπε να της δώσει το μωρό της για να το πάει στην παιδίατρο. Η γυναίκα, Αναλίζα Φορτουνάτο, όπως είναι φυσικό δέχτηκε.

Το μωράκι όμως αργούσε να επιστρέψει. Έτσι η μητέρα του πήγε στην γραμματεία για να ρωτήσει που είναι ο μικρός της Λούκας. Κανείς δενήξερε τίποτα και τότε όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για απαγωγή. Το σκίτσο με τα χαρακτηριστικά της δράστη προβλήθηκε παντού κι έτσι όταν ένας γείτονάς της την αναγνώρισε, ειδοποίησε την αστυνομία και την συνέλλαβαν.

Το μωράκι έμεινε 12 ολόκληρες ώρες μακριά από την αγκαλιά της μαμάς του. Όπως μαθεύτηκε αργότερα η 42χρονη ήταν έγκυος αλλά απέβαλε χωρίς να το πει στον σύντροφό της και στις κόρες της. Έτσι όταν τους παρουσίασε το νέο μωρό σαν δικό της, την πίστεψαν.

Η πραγματική μητέρα του μικρού Λούκας συγχώρεσε την γυναίκα που της έκλεψε το παιδί λέγοντας: »Την συγχωρώ. Είναι φανερό πως έχει ψυχολογικά προβλήματα. Εξάλλου του φέρθηκε καλά και τον τάισε».

Αυτή η υπόθεση από την Ιταλία μας θυμίζει πολύ την περίπτωση της 38χρονης οικονομολόγου από το Αιγάλεω που τον Φεβρουάριο μπήκε σε γνωστό μαιευτήριο και απήγαγε ένα βρέφος για να το παρουσιάσει στον άντρα της σαν δικό της.

READ more