Απίστευτες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη

Σε μερικές απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μερικά περιστατικά που έχει βιώσει η ίδια. Απόσπασμα από το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δε μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε έναν τσακωμό που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια και αναγκάστηκε να επέμβει ο υπόλοιπος θίασος για να τους χωρίσει, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η ηθοποιός στης οποίας το καμαρίνι είχε μπει κλωτσώντας την πόρτα λέγοντάς της, “θα σε καρυδώσω”.

“Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, έπεσε ο θίασος μας χώρισε και όλα καλά. Ήμασταν δυο ενήλικες άνθρωποι που αποφασίσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο. Η υπόθεση έληξε με κάτι απειλές του τύπου “μην ξανάρθεις”, “δε θα ξανάρθω”. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στην πρόβα.  Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας” ανέφερε στο βίντεό της η Σοφία Μουτίδου με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Read More

And More