Απίστευτη επίθεση Ν. Μαστοράκη προς τον Λ. Λαζόπουλο και το “Τσαντίρι” της Τρίτης !

Σάλος έχει προκληθεί από χθες, με την επίθεση του Νίκου Μαστοράκη προς τον Λάκη Λαζόπουλο… Ο Νίκος Μαστοράκης στο μπλογκ που διαθέτει, αποφάσισε να κρίνει τόσο τον γνωστό δημιουργό, όσο και όλους τους ηθοποιούς που βρέθηκαν δίπλα του στο τελευταίο “Τσαντίρι” της σεζόν, χρησιμοποιώντας στην καλύτερη περίπτωση… άκομψους χαρακτηρισμούς. Τι έλεγε στο κείμενό του ;

«Τί «πανηγυρικό» κι αυτό. Για τα πανηγύρια, το εξάμβλωμα τηλεοπτικής μετάδοσης του αντιΠαπανδρέου Λάκη και Σια, όπου η Σια ήταν το ίδιο αξιοθρήνητη με τα (κακώς) κείμενα του συγγραφέα-παραγωγού-κωμικού- πολιτικού μανιπουλάτορα.

Το τεράστιο κηποθέατρο δεν είναι στουντιάκι όπου ο floor manager κατευθύνει τους εκατό τόσους χειροκροτητές, χιλιάδες σχεδόν νυσταλέων Λαρισαίων δεν εβλεπαν οθονες για να γελανε με τα βιντεακια, καθε αλλο παρα τους ενεπνευσε η υστερικη επίθεση Λάκη ΑντιΠαπανδρέου (όπως λέμε Χριστός-Αντίχριστος) και όλα απέπνεαν ερασιτεχνισμό, προχειρότητα και ασχετοσύνη, μέχρι που άρχισαν να εμφανίζονται οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (κωμικοί παλαιάς κοπής με τεράστια πείρα σε μπουλούκια και αρπαχτές).

Τα ανόητα κείμενα του Λάκη δεν μπορούσαν να τα διαβάσουν, γιατί ήταν μακριά οι οθόνες, αλλά και να το διάβαζαν ΧΧΧ (χωρίς χαώδη χάσματα), ίδια ανόητο θα ήταν, κι εκεί που ιδρωμένος ο ΑντιΠαπανδρέου προσπαθούσε να διασώσει ο,τι σωνόταν, βγήκε ο Τσιβιλίκας και πρόσθεσε τη δική του ανία με τα ίδια ξεπερασμένα σεξοαστεία (μου σηκώνεται, δεν μου σηκώνεται) και αμέσως μετά η ανυπόφορη πλήξη του Ζουγανέλλη, ο Κωνσταντίνου που έγραψε το δικό του κείμενο (γι αυτό και το ήξερε νεράκι) αλλά ήταν εξοργιστικά επιθεωρησιακός μπούφονος που απλώς έμοιαζε εξωτερικά με τον παλιό Κωνσταντίνου του προφιτερόλ.

Αργότερα, αργότερα πλάκωσαν κι αλλά κότερα: Ο Χάρυ Κλιν με αστεία του 1960 (πολλά από μετάφραση των αμερικανικών insulting jokes) δικής του επιλογής και, για το πιο άδοξο, θλιβερό φινάλε ο νέος Βουτσάς (καμία σχέση κι εκείνος με τον παλιό εαυτό του) και ο Γκάου Κατσαδράμης ως τραβεστί Λυσιστράτη σε ερωταποκρίσεις που θα προσέβαλαν ακόμη και τον συγγραφέα του μπουρδολογικού Giza Bar.
Φυσικά, είχε προηγηθεί ένα αγιογραφικό «δοξάστε με», όπου αναδείχτηκε η υπέρλαμπρη προσωπικότητα του Λάκη ΑντιΠαπανδρέου, οι λαϊκές του ρίζες με μπόλικο χωριό και ψευδονοσταλγία (ούτε κουβέντα για το πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει σήμερα στους λογαριασμούς του ο σουπερ σταρ) αλλά ευτυχώς με κακό χο για να γλυτώσουμε το υστερικό ευχολόγιο της ένθετης «ρεπόρτερ». Όσο για τη λυσσαλέα επίθεση στον Παπανδρέου, κατάφερε μόνο να κάνει τον πιο αντιδημοφιλή άνθρωπο της χώρας λίγο πιο συμπαθή».

Τάδε έφη Νίκος Μαστοράκης και τα όποια συμπεράσματα και σχόλια, δικά σας…

Read More

And More