Απίστευτη ρατσιστική επίθεση σε τρίχρονη στην Αυστραλία! “Είσαι μαύρη και το μαύρο είναι άσχημο” της είπαν

Η μικρή Samara είναι λάτρης του Frozen όπως και οι περισσότερες τρίχρονες του πλανήτη που έχουν δει την ταινία. Ωστόσο όταν ντύθηκε πριγκίπισσα Elsa για να βρεθεί σε πάρκο της Μελβούρνης για μια μέρα αφιερωμένη στο σε δραστηριότητες με θέμα την αγαπημένη της ταινία της Disney δεν περίμενε ότι θα καταλήξει να κλαίει και να αναρωτιέται γιατί το δέρμα της είναι πιο σκούρο από εκείνο άλλων παιδιών.

Όπως έγραψε η μαμά της Rachel Muir με μία ανάρτηση στο Facebook, μία γυναίκα με τις κόρες της πλησίασαν την Samara και της είπαν: “Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπήκες στον κόπο να ντυθείς. Η πριγκίπισσα Elsa δεν είναι μαύρη.”

My daughter was in tears when we were at watergardens for the frozen activities as a mother & her 2 daughters told my…

Posted by Rachel Muir on Sunday, May 31, 2015

Η μητέρα της που έμεινε άναυδη με όσα είχε ακούσει δήλωσε αργότερα σχετικά με το περιστατικό στην εφημερίδα “Ballarat Courrier” της Αυστραλίας: “Ρώτησα τότε την μητέρα τι ακριβώς εννοούσε με αυτό που είπε στην κόρη της και τότε το ένα από τα κοριτσάκια της έδειξε την Samara και ούρλιαξε Είσαι μαύρη και το μαύρο είναι άσχημο“.

Το μικρό κορίτσι έπαθε τέτοιο σοκ που άρχισε να κλαίει, να δείχνει το δέρμα της στην μαμά της και να την ρωτάει γιατί είναι μαύρη κι όχι σαν τα άλλα παιδιά. Η μητέρα της καταφέρνοντας να κρατήσει την ψυχραιμία της της εξήγησε πώς: “Ο Θεός σου έδωσε αυτό το χρώμα, όπως και σε εμένα. Και πρέπει να είμαστε περήφανες γι’ αυτό”. Στην συνέχεια η Rachel Ruiz έκανε επίσημη καταγγελία για το περιστατικό στους διοργανωτές, ενώ με την ανάρτησή της στο Facebook έκανε την ιστορία γνωστή σε όλη την χώρα.

Και μία τηλεοπτική εκπομπή αποφάσισε να κάνει την καλύτερη έκπληξη στην μικρή Samara καταδικάζοντας με ένα προτότυπο τρόπο το περιστατικό και κάνοντας την μικρή να ξαναβρεί το γέλιο της. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής “The Project” την κάλεσαν στο στούντιο και της πήραν συνέντευξη ως Πριγκίπισσα Samara. Και αφού της ζήτησαν να τους επιτρέψει να γίνουν κι εκείνοι πριγκίπισσες φορώντας στέματα, της αποκάλυψαν ότι μετά από επικοινωνία τους με την Disney, η μικρή Samara θα συμμετέχει στην επόμενη θεατρική παραγωγή της Disney on Ice που θα γίνει στην Αυστραλία.

Δες αναλυτικά όλα όσα έγιναν στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

Interview with Queen Samara

We surprise the 3 year-old girl & her mum who were subject to racial abuse at a Disney event #QueenSamara #TheProjectTV

Posted by The Project on Friday, June 19, 2015

Read More

And More