Απίστευτη βιαιότητα: γιός προσπάθησε να βιάσει τη μάνα του! Τελικά την τύφλωσε!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 22χρονου που προσπάθησε να βιάσει την μητέρα του και της τραυμάτισε τα μάτια της.Ο νεαρός συνελήφθει από την αστυνομία που είχε βρεθεί στο σπίτι λίγο νωρίτερα, όταν οι γείτονες είχαν ακούσει τον τσακωμό του δράστη με το θύμα του.

Η 53χρονη νοσοκόμα που δέχτηκε την επίθεση από τον γιό της, φαίνεται πως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στα μάτια και θα μείνει τυφλή. Ο νεαρός άντρας μόλις αντιλήφθηκε την άφιξη της αστυνομίας, άρχισε να τρέχει γυμνός στο δρόμο, πηδώντας ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μητέρα και γιος είχαν ένα έντονο καβγά και είχαν πετάξει πράγματα από το παράθυρο, προκαλώντας την αντίδραση της γειτονιάς που κάλεσε την αστυνομία. Ένα περιπολικό βρέθηκε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, αλλά μετά από μισή ώρα έρευνας αποχώρηση. Ωστόσο, δυο ώρες αργότερα, ο 22χρονος βγήκε γυμνός από το σπίτι και άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση του δρόμου. Πάνω στον πανικό του έπεσε στο αυτοκίνητο ενός γείτονα και συνέχισε να τρέχει μέχρι που τον χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο. Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του περιστατικού και αφού συνέλαβε τον νεαρό, πήγε στο σπίτι και είδε την χτυπημένη μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα τυφλώθηκε αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Read More

And More