Απίστευτο! Εξέδιδαν την 15χρονη κόρη τους για 30 ευρώ!

Η υπόθεση από το πρωί , συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ένα ανήλικο κορίτσι στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας, με απόφαση των δικών της ανθρώπων. Της μάνας και του πατέρα της! Ένας εφιάλτης που έδειχνε να μην έχει τέλος, αφού με αυτόν τον τρόπο οι γονείς της 15χρονης κάθονταν στο σπίτι και κέρδιζαν χρήματα.

Μπλεγμένος στην υπόθεση ήταν ο ξάδερφος της 15χρονης, που έπεισε την οικογένειά της να έρθουν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι πως εκείνος έδωσε την ιδέα στους γονείς της να προβούν σε αυτή την απίστευτη ενέργεια.

Η 15χρονη κοπέλα δυστυχώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς. Όλη την ημέρα οι γονείς της κανόνιζαν τα ραντεβού και το βράδυ εκείνη αναγκαστικά πήγαινε στις “βρώμικες” συνατήσεις.

Όλα αυτά άρχισαν να συζητιούνται στο Ηράκλειο και οι πληροφορίες δεν άργησαν να φτάσουν στην αστυνομία. Έτσι η 15χρονη εντοπίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε τα πάντα. Προέκυψε ότι μαζί με τους γονείς της, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία πριν από 2 μήνες. Ο 46χρονος πατέρας και η 45χρονη μητέρα έψαχναν για δουλειά δίχως αποτέλεσμα. Τότε παρουσιάστηκε ο 26χρονος ξάδερφος της μικρής, που πρότεινε να βγάλουν στην πορνεία την 15χρονη.

Η κοπέλα είχε βρεθεί ερωτικά με κάτοικο της περιοχής ήδη 10 φορές. Το αντίτιμο ήταν άλλες φορές 30 και άλλες 50€. Τα χρήματα φυσικά κατέληγαν στους γονείς της ανήλικης. Ο εν λόγω πελάτης, της είχε δωρίσει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει την μητέρα της ανήλικης, καθώς και έναν 59χρονο «πελάτη» από το Ηράκλειο, ενώ αναζητούνται ο πατέρας και ο εξάδελφος. Το θύμα της υπόθεσης, η 15χρονη κοπέλα, οδηγήθηκε για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο του Ηρακλείου

Read More

And More