Απίστευτο! Γυναίκα αυτοχαστουκίζεται γιατί δεν ελέγχει το αριστερό της χέρι!

Απίστευτο! Γυναίκα αυτοχαστουκίζεται γιατί δεν ελέγχει το αριστερό της χέρι! | tlife.gr

ία εγχείριση για την επιληψία την άφησε με ανεξέλεγκτο αριστερό χέρι και πόδι και εκτός του ότι αυτοτραυματίζεται με χαστούκια και γροθιές, πολλές φορές »ανεξαρτητοποιείται» και το πόδι της που μη υπακούοντας στην εντολή να στρίψει δεξιά στρίβει αριστερά και η γυναίκα κάνει κύκλους.

Πρόκειται για την 55χρονη Karen Byrne από το New Jersey, που υποφέρει από το σπάνιο σύνδρομο του »εξωγήινου χεριού» , που σημαίνει σε απλά λόγια ότι το αριστερό της χέρι και το αριστερό της πόδι συμπεριφέρονται σαν να ελέγχονται από εξωγήινη νοημοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα 27 της χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση ελέγχου της επιληψίας που εκδηλώθηκε όταν ήταν 10 χρονών.

»Άρχισα να συνειδητοποιώ τι μου συμβαίνει αφού έχανα συνεχώς πράγματα από την τσάντα μου που τα πετούσε από μόνο του το αριστερό μου χέρι.Πήγα στον γιατρό που διέκοψε αμήχανος την εξέταση ρωτώντας με γιατί ξεκουμπώνω το πουκάμισο μου, κάτι που έκανε από μόμο του το »αυτονομημένο αριστερό μου χέρι».
Η συνέχεια ήταν χειρότερη γιατί μόλις κουμπώθηκε με το δεξί χέρι, το αριστερό »θύμωσε» και αφού την χτύπησε στο πρόσωπο την ξαναξεκούμπωσε και τότε ο γιατρός κάλεσε εξειδικευμένους συναδέλφους του για βοήθεια.
Η Karen έκοψε το κάπνισμα διότι το αριστερό της χέρι έσβηνε τα τσιγάρα που μόλις ειχε ανάψει και αφήσει στο τασάκι.

Δες το βίντεο

READ more