Απίστευτο! Κι ,όμως, ο Γιώργος Λιάγκας παραιτήθηκε…

Απίστευτο! Κι ,όμως, ο Γιώργος Λιάγκας παραιτήθηκε… Ναί, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να βάλει μία τελεία και να πάει γι ΄άλλα…

Όχι, μην χαίρεσαι λατρεμένη… Δεν φεύγει από τον ΑΝΤ1 γιατί τον κούρασαν, τους κούρασε και γενικώς μας κούρασε. Φεύγει από το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα αποχωρεί από τα μικρόφωνα του “Λάμψη Fm”, όπου εκεί εδώ και περίπου δύο χρόνια κάνει καθημερινή, πρωινή εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας ,λοιπόν, ανακοίνωσε χθες στο… κοινό του μέσα από το “Late Night” πως αυτή την Παρασκευή θα είναι η τελευταία Παρασκευή που θα βρίσκεται στο ραδιοφωνικό αέρα, μιας και δεν αντέχει άλλο το πρωινό ξύπνημα, κουράστηκε και πήρε την μεγάλη απόφαση, πως αυτός ο κύκλος στο συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, κάπου εδώ πρέπει να κλείσει.

Πιο συγκεκριμένα ο οικοδεσπότης της βραδινής, ψυχαγωγικής – ο Θεός να την κάνει -, εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέφερε:

“…Εγώ σταματάω από τον “Λάμψη” το πρωί, σταματάω την Παρασκευή, είναι η τελευταία μου εκπομπή. Όχι η τελευταία για τις γιορτές, παραιτήθηκα από τον “Λάμψη”, φεύγω. Γιατί αφενός κουράστηκα με το πρωινό και αφετέρου πάντα οι κύκλοι που ανοίγουν όμορφα, πρέπει να κλείνουν όμορφα και να ανοίγουμε τα φτερά μας γι’ άλλα πράγματα, δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον “Λάμψη”…”

Προφανώς ,λοιπόν, και ο Γιώργος Λιάγκας είναι πανέτοιμος για νέες ραδιοφωνικές περιπέτειες, μέσα από ολοκαίνουργια ραδιοφωνική συχνότητα, γι ΄αυτό και κλείνει πίσω του την πόρτα του “Λάμψη”. Και αυτή είναι η εκδοχή του Γιώργου Λιάγκα, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Τι λέει η άλλη μεριά του νομίσματος; Η άλλη μεριά του νομίσματος, λέει λατρεμένη, πως αυτό το “διαζύγιο” του Γιώργου Λιάγκα με τον “Λάμψη” βγήκε, μετά τις αλεπάλληλες προκλητικές, χοντροκομμένες και ώρες-ώρες μέχρι και προσβλητικές τοποθετήσεις του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής, οι οποίες πλέον έπιασαν… ταβάνι και κάπως έτσι δημιουργήθηκε σιγά-σιγά και μία… ψυχρασία στις σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με την διεύθυνση του συγκεκριμένου ραδιοφώνου.

Γιατί μπορεί να υπάρχει ο… “λαός” του Γιώργου Λιάγκα που διασκεδάζει μεταξύ άλλων και με την σεξιστική του πλακίτσα και με την πλακίτσα του για τους γκέι και όχι μόνο – τι να του πρωτοθυμηθείς… -, όμως, προφανέστατα υπάρχουν κι όλα εκείνα τα “κύματα” του κόσμου που ενοχλούνται και προσβάλονται και αν με ρωτάς; Πολύ καλά κάνουν.

Τώρα, αυτό που απομένει να δούμε είναι, ποιά θα είναι και πότε η επόμενη ραδιοφωνική στάση του Γιώργου Λιάγκα…

Read More

And More